PageTitle

House Behind House - Doubleview


Project House Behind House
Location Doubleview
Date 2012

The design brief for this rear strata townhouse development was to maximise the block and create a sleek modern spacious family home.

Our in house design architect designed a large two-storey home in the large backyard and included the front elevation and vehicle access from the rear laneway and pedestrian access from both the laneway and the street.

The courtyard provides dual access from the open plan living area and the roller door at the rear of the garage adds a larger potential for entertaining. The open plan living areas downstairs create a spacious feel and area for the family to get together.

The inclusion of a separate lounge and activity room provide an abundance of entertaining options. The generous size rooms in this development create a grand design for a small rear block.

The grand design contained features such as a bulkhead in the kitchen along with stone bench tops, glass splashback, 900 wide Delonghi appliances andundermount sink.

With downlights throughout, porcelain tiling in open plan living areas, glass balustrade to the balcony, reverse cycle airconditioning, small low maintenance reticulated garden the design hit the brief on every angle.

  • House Behind House Development
  • Elegant Dining Area Design
  • Room's Bathroom Design
  • Bedroom Design
  • House Behind House Development
  • Elegant Dining Area Design
  • Room's Bathroom Design
  • Bedroom Design

contact us