PageTitle

House Behind House - Karrinyup


Project House Behind House
Location Karrinyup
Date 2008

The front elevation displays a feature brick wall and two balconies making the rear block appear wide and spacious.

Space is the key to this house behind a house with three bedrooms, two and a half bathrooms, and open plan kitchen, meals, living areas as well as a private theatre room and an upstairs sitting room. This use of space allows functionality for family space as well as entertaining.

The ground floor has been designed to enhance family relaxation time with the spacious open plan living areas. The first floor has been zoned for individual personal use.

Internally the house was created to give a warm but luxurious feel, with added extras such as stone benchtops , 900 wide Delonghi oven stove and rangehood. downlights throughout, wooden flooring to downstairs open plan living areas, ducted air conditioning and a high finish of tiles, taps and doorware.

The design provides opulence and privacy, whilst taking advantage of the inland views of a near by lake and conservation area.

Designed to maximise the appeal to potential buyers and keep the maintenance to the property minimal.

Download our brochure to view the floor plans

  • House Behind House Design
  • Beautiful Bedroom Design
  • Elegant Dining Area
  • Kitchen Design
  • House Behind House Design
  • Beautiful Bedroom Design
  • Elegant Dining Area
  • Kitchen Design

contact us